[Video] Tako se je Juncker zibal sredi Bruslja. Kriv naj bi bil išias. Presodite sami!

Jean-Claude Juncker Jean-Claude Juncker European People's Party/Wikimedia Commons; CC BY-SA 2.0

Včerajšnji vrh Nata je bil poleg Trumpovih pozivov k povečanju izdatkov za obrambne namene v zavezništvu Nato v znamenju predsednika Evropske komisije Jean-Claude Junckerja, ki je imel precejšnje težave z ravnotežjem in hojo, zato so mu na pomoč morali priskočiti voditelji držav. Številni so se ob ponovni blamaži šefa komisije Junckerja zgražali.

Junckerjevo zanašanje v Bruslju je med številnimi dvignilo polemike o tem, da je 63-letni predsednik Evropske komisije zopet pregloboko pogledal v kozarec. Dlje časa že namreč obstajajo namigovanja, da ima težave s prekomernim uživanjem pijače.

Čeprav se je kmalu po tem, ko so izbruhnila namigovanja o opitosti predsednika Evropske komisije, Juncker odzval – namigovanja je zanikal ter poudaril, da naj bi bil vzrok za njegove težave išias -, se namigovanja o njegovi opitosti še naprej niso polegla. Posnetek, na katerem ga pri hoji podpirajo finski in ukrajinski predsednik ter nizozemski premier, je namreč zaokrožil po spletu in svetovnih medijih. Na vas je, da presodite, ali se vam zdi, da je smejoči Juncker pijan ali ne, je pa dejstvo, da je s svojim obnašanjem že večkrat dvigoval pozornost.

 

Celoten članek si lahko preberete tu.

Mediji

YouTube
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.