(VIDEO) Medtem ko Izrael napada islamske teroriste v Gazi, Palestinci v maščevanju raketirajo civiliste!

  • Napisal  Ivan Šokić / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Wikipedia foto: Wikipedia

Izraelska vojska je sporočila, da so v zračnem napadu na Gazo ubili voditelja palestinske teroristične organizacije Islamski džihad. Uspešno izpeljan izraelski napad, pa je povzročil odziv s strani Palestincev, ki so začeli z raketami obstreljevati civiliste v Izraelu zaradi česar je prišlo do nove vojaške eskalacije.

 

Potem ko je izraelska vojska (IDF) v zračnem napadu na Gazo ubila vodjo palestinske teroristične organizacije Islamski džihad Abuja Al-Atto, Palestinci vračajo udarec z raketiranjem civilnih predelov Izraela ob Gazi.

“Abu Al-Atta je bil odgovoren za večino aktivnosti Palestinskega islamskega džihada na območju Gaze,” so sporočili iz IDF in po poročanju RT dodali, da je imel ubiti vodja teroristov načrte za “teroristične napade z različnimi sredszvi, ki so bili tik pred izvedbo.”

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.