0.2 C
Ljubljana
četrtek, 15 aprila, 2021

[Video] Barbara Horvat v najnovejšem intervjuju za Infowars spregovorila o migrantski krizi v Sloveniji, ukradenih volitvah in izseljevanju mladih

Slovenska youtuberka Barbara4u2c Barbara Horvat je v intervjuju za Infowars spregovorila o migrantski krizi v Sloveniji, ukradenih državnozborskih volitvah, kjer je bila volja ljudstva zanemarjena, ter posledicah levičarske politike, ki sili mlade v izseljevanje iz države.

 

Z zapiranjem apeninske migrantske poti v Italiji za svetovno javnost vedno bolj zanimiva postaja situacija z migrantsko krizo v Sloveniji. Ta je zaradi novooblikovane stare-nove koalicije Marjana Šarca vedno večji problem ne samo za Slovenijo, temveč za vso EU, saj je ravno Slovenija tista, ki naj bi branila schengensko mejo, a tega ne počne.

Slovenske oblasti se požvižgajo celo na lastno zakonodajo in zagotavlja azil vsem ilegalnim migrantom, ki vstopijo v državo, čim rečejo azil. Da jim azil ne pripada, da bi jih morali deportirati, da bi jih morali vrniti nazaj, jim ne pride na misel. Raje jih nastanijo v počitniško letovišče na Debelem Rtiču in jim zagotovijo prehrano, ki bo v skladu z njihovimi navadami halal .

Horvatova je v intervjuju za Infowars pojasnila problem migrantske krize v Sloveniji. Povedala je, da če bi begunci res imeli iskrene namene, da bi zaprosili za azil, ne bi delovali v nasprotju z zakoni in nezakonito prečkali meje znova in znova. Takim ljudem ne moremo pomagati, saj si pomoči ne zaslužijo. To so ekonomski ilegalni migranti, oportunisti, ki želijo izrabiti naše zaupanje.

VIDEO: INFOWARS: The Truth About Slovenia

Ukradene državnozborske volitve

Horvatova je tudi spregovorila o rezultatu junijskih državnozborskih volitev, na katerih je s 25 odstotki glasov zmagala SDS. Navkljub zmagi pa je bilo – zaradi sodelovanja med proti SDS nastrojenimi mediji in levičarskimi strankami – nemogoče sestaviti koalicijo, ki bi postavila varnost slovenskih državljanov na prvo mesto. Stranke LMŠ, SMC, SD, SAB, DeSUS in Levica so oblikovale koalicijo, katere edini dosežek od formiranja je totalen kolaps zdravstvenega sistema ter napovedi podjetnikov, ki razmišljajo, da bi zapustili državo.

Nova cirkus-koalicija Marjana Šarca namreč migrantom na široko odpira vrata. Nekdanji premier in predsednik SMC Miro Cerar pa je nenavadno dolgo obdobje brezvladja izkoristil za podpis marakeške deklaracije, v kateri je status beguncev izenačen s statusom ilegalnih migrantov. Za svoj doprinos k uničevanju slovenske države je bil v novi vladi nagrajen z mestom ministra za zunanje zadeve.

Študentsko delo vzrok bega možganov

Za konec je Horvatova spregovorila še o problemih mladih. Ti se zaradi študentskega dela ne morejo normalno zaposliti, saj podjetja raje zaposlujejo cenejšo delovno silo. Zato se številni ne več tako rosno mladi poslužujejo fiktivnih vpisov na univerzah, da bi dobili delo preko študentskega servisa. Nezmožnost normalne zaposlitve je tudi glavni razlog za beg možganov v tujino. Mladi so razočarani nad stanjem v državi, ki se nikoli ne popravi, temveč samo slabša. Tako kot je Horvatova odšla v ZDA, tudi drugi odhajajo v Belgijo, Nemčijo in Veliko Britanijo.

Ivan Šokić/Nova24TV

Zadnje novice

Sorodne vsebine