Moška umorila študenta medicine in z njegovo krvjo pa na zidu zapisala sporočilo, zakaj sta ga ubila Izpostavljeno

  • Napisal  vir. nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Foto: družbena omrežja Foto: družbena omrežja

Brutalni zločin, v katerem je bil ubit alžirski študent, je v Alžiriji povzročil ogorčenje. Njegova morilca sta namreč po poročanju tujih medijev na zid z njegovo krvjo na mestu zločina zapisala “On je gej”.

 

Jihad Watch poroča, da sta študenta medicine Assila Belalto, ki je bil že v tretjem letniku, ubila dva neznana napadalca, ki sta mu prerezala grlo in na zid z njegovo krvjo zapisala “On je gej”. Nato sta žrtvi ukradla avtomobil in pobegnila s prizorišča. Belalto so kasneje našli njegovi prijatelji, ležal je v mlaki krvi.

Vir: družbena omrežja

Ta homofobni zločin je pretresel Alžirijo in Belaltine prijatelje in kolege, ki so se v ponedeljek zbrali pred medicinsko fakulteto, kjer so se žrtvi poklonili z minuto molka, nato pa so odšli protestirat, ker je v univerzitetnem kampusu očitno pomanjkanje varnosti. Oglasila se je tudi alžirska policija, ki je brez podrobnosti dejala le, da dogodek preiskuje.

M. S.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.