(IZJAVA DNEVA) Bojan Požar: !! Violeta Tomič @strankalevica se je zdaj dokončno odločila, da na seji Odbora za kulturo, kljub včerajšnjemu povabilu, ne smem govoriti. Bravo.

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Bojan Požar (foto: Twitter) Bojan Požar (foto: Twitter)

"!! Violeta Tomič @strankalevica se je zdaj dokončno odločila, da na seji Odbora za kulturo, kljub včerajšnjemu povabilu, ne smem govoriti. Bravo," je tvitnil novinar in lastnik medija Požareport Bojan Požar po tem, ko se je levičarka in predsednica Odbora za kulturo Violeta Tomić odločala, ali lahko Bojan Požar in Boris Tomašič nastopata na omenjenem odboru ob obravnavi medijske zakonodaje.

Ob tem je dodal: ".. medtem pa - ne boste verjeli - pred stavbo državnega zbora protestira večna @RTV_Slovenijaprivilegiranka Marija Miša Molk, da se ji jemlje denar ..."

Preberite tudi Neverjetno: Levičarka Violeta Tomič Bojanu Požarju in Borisu Tomašiču ne dovoli nastopa na Odboru za kulturo ob obravnavi medijske zakonodaje!

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.