fbpx

(IZJAVA DNEVA) Andrej Tomelj: Protestniki v Minsku zahtevajo svobodo in bel kruh, v Ljubljani so demonstracije, ker se novi razred in njegovi potomci norčujejo iz belega kruha in negujejo mit o zlati svobodi v Jugoslaviji.

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

"Protestniki v Minsku zahtevajo svobodo in bel kruh, v Ljubljani so demonstracije, ker se novi razred in njegovi potomci norčujejo iz belega kruha in negujejo mit o zlati svobodi v Jugoslaviji. V Minsku so protestniki proti neizvoljenemu predsedniku, v Ljubljani protestirajo proti izvoljenemu predsedniku. Zbogom, zdrava pamet! Kako bomo Slovenci bivali v neizbežni nesreči, ki jo kličemo nase in na svoje otroke? Gorje nam, ker bomo v nesreči bivali sami," je v komentrarju z naslovom Kam so poniknili Lukašenkovi slovenski prijatelji? na Časnik.si zapisal Andrej Tomelj.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.