(IZJAVA DNEVA) Andrej Tomelj: Namesto da bi Marjan Šarec pri večerni maši pri frančiškanih bral berilo in nato odšel na Kongresni trg, je pred cerkvijo razpihoval plamen upora in s Kombinatkami pel Internacionalo ter Bella ciao.

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

"Namesto da bi Marjan Šarec pri večerni maši pri frančiškanih bral berilo in nato odšel na Kongresni trg, je pred cerkvijo razpihoval plamen upora in s Kombinatkami pel Internacionalo ter Bella ciao. Bella ciao, Marjan Šarec, ni daleč dan, ko bodo na političnem odru kurili in gasili drugi. »Na dolgi rok smo vsi mrtvi,« nezreli politiki pa so za politiko mrtvi v kratkem roku. Malega Drnovška in pritlikavega Dončića se bomo spominjali po šarcizmih in togotnem cepetanju, ker se je prepozno zavedel, da je pokvaril in zavrgel najljubšo igračo, ki so jo podarili mediji v imenu stricev iz ozadja – prehodno vlado," je za spletni portal Časnik.si zapisal Andrej Tomelj.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.