Hčerka žrtve na območju Bergama: »Vsi tukaj umirajo kot psi.« Izpostavljeno

  • Napisal  vir: ilfattoquotidiano.it
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
 Roberta Zaninoni. Njen oče, ki je umrl zaradi okužbe s koronavirusom, ni bil ne star, ne bolan. Roberta Zaninoni. Njen oče, ki je umrl zaradi okužbe s koronavirusom, ni bil ne star, ne bolan.

V italijanskih časopisih beremo naravnost grozljive izpovedi ljudi, ki jih je neposredno ali posredno prizadel koronavirus, tistih, ki so izgubili bližnje, največkrat starše. Zato OSTANITE DOMA!!!

"Ni bilo fer, da je oče umrl tako. Vsi umirajo kot psi. Še danes ljudje pravijo, da so bili stari, da so bili bolni, on pa ni bil ne star, ne bolan," tako pravi Roberta Zaninoni iz Alzana v Lombardiji, katere oče Giuseppe je umrl zaradi okužbe s koronavirusom. Vsem želi povedati o tem, kar se ji je zgodilo in, da se to dogaja še mnogim na območju Bergama. "V Val Seriani," pravi, "se zdaj slišijo le sirene reševalnih vozil in zvonovi, ki zvonijo v žalovanju. Mogoče se ljudje, ki ne živijo tukaj, tega ne zavedajo, toda tu v naši dolini umiramo, kot da smo v vojni."

Več preberite na POVEZAVI.

Preberite še, kako lahko donirate reviji Demokracija, ki je prva opozorila na nevarnost virusa COVID-19, medtem ko so nas drugi obtoževali, da zganjamo paniko in politiziramo!

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.