Žena Michaela Schumacherja vendarle spregovorila, oboževalci obnemeli

  • Napisal  Škandal 24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: arhiv Demokracije foto: arhiv Demokracije

V nedeljo bo minilo natanko šest let od hude smučarske nesreče v Franciji v kateri je legendarni voznik F1 Michael Schumacher (50) končal v komi.

 

Od takrat se ni pojavljal v javnosti, družina o njegovem slabem zdravju v javnosti spušča le redke in splošne stavke, kar pojasnjuje z lahko razumljivo željo po zasebnosti. Sedaj pa je Schumijeva žena Corinna presenetljivo objavila sporočilu na enem od družbenih omrežij pod hashtagom #KeepFightingMichael, češ da je šesta obletnica vse bližje: »Velike stvari se začnejo z majhnimi koraki. Majhni koščki lahko ustvarijo ogromen mozaik.«

Sicer je ‘KeepFighting’ tudi ime fundacije družine Schumacher, ki pomaga medicinskim raziskavam, povezanim z možgani in hrbtenjačo. Vodja navijaških klubov Michaela Schumacherja Reiner Ferling je dejal, da upa, da bodo Michaela videli kmalu v javnosti.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.