Marjan Šarec o napovedani tožbi SDS: To je tako, kot bi se morski pes pritoževal, da ga obravnavamo za nevarno žival

foto: Veronika Savnik foto: Veronika Savnik

Marjan Šarec, predsednik vlade v odstopu:

 

"Namesto tovrstnega ukrepanja mediji poročajo o tem, da bo Janša tožil mene zato, ker sem povedal tisto, kar je splošno znano. Bodimo no resni. To je tako, kot bi se morski pes pritoževal, da ga obravnavamo za nevarno žival. Stranka, katere predsednik in člani so v preteklosti in tudi dandanašnji izrekli na stotine žalitev, od mene pričakuje opravičilo za izrečeno dejstvo. Ni potrebno posebej omenjati zmerjanja novinark s prostitutkami. Da o njihovih medijih, ki se spuščajo na najnizkotnejše ravni diskreditacije, na osebni ravni. Ko kdo toži Janšo, gre za “krivosodje«, ko toži Janša, je sodna pot v redu. Dvojna merila pač…"

Vir: Facebook

Komentar uredništva: Premier v odstopu, ki so ga povozile lastne rabote, sedaj svoje neutemeljene trditve prodaja kot "splošna znana dejstva".

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.