Košarkarski zvezdniki NBA (Nance, Collins in Dončić) za najboljšega nogometnega vratarja v Evropi izbrali Jana Oblaka! Izpostavljeno

(Slika: PrintScreen/UEFA) (Slika: PrintScreen/UEFA)

UEFA bo danes objavila najboljšo enajsterico po izboru navijačev. Še prej pa je nagovorila tri zvezde NBA (Larryja Nancea, Johna Collinsa in Luko Dončića), naj sestavijo idealno nogometno enajsterico lanskega leta. Vsi trije so v gol postavili Jana Oblaka.

Najboljša enajsterica po mnenju Luke Dončića je: v golu Jan Oblak (Atletico); v obrambi Marcelo, Ramos, Varane (Real Madrid) in Godin (Atlético); na sredini Kroos, Isco, Modrić (Real Madrid) in Pogba (Manchester United); v napadu Neymar (PSG) in Cristiano Ronaldo (Juventus).

Najboljša enajsterica ta Larryja Nanceja Jr. (Cavaliers) je: v golu Jan Oblak (Atletico); v obrambi Chiellini (Juventus), Koulibaly (Napoli), Umtiti (Barcelona) in Van Dijk (Liverpool); na sredini Kanté (Chelsea), Modrić (Real Madrid) in De Bruyne (Manchester City); v napadu Hazard (Chelsea), M'Bappe (PSG) in Cristiano Ronaldo (Juventus).

John Collins (Atlanta Hawks) je izbral: v golu Jan Oblak (Atlético); v obrambi Chiellini (Jventus), Koulibaly (Neapelj), Lucas (Atlético) in Marcelo (Real Madrid); na sredini Kanté (Chelsea), Pogba (Manchester United) in Rakitić (Barcelona); v napadu Hazard (Chelsea), Neymar (PSG) ) in Cristiano Ronaldo (Juventus).

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.