(IZJAVA DNEVA) Andrej Tomelj: Zdi se neverjetno, pa vendar bo nekaj na tem, da naj bi bil župan Janković objektivno odgovoren za opustitev dolžnega ravnanja pri zagotavljanju varnosti občank in občanov ter njihovega premoženja

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Foto: Gasilska brigada Ljubljana Foto: Gasilska brigada Ljubljana
"Mimo časopisa Dnevnik, ki ima ekskluzivno pravico poročati o vesteh iz krogov, ki so blizu organom pregona, je pricurljalo, kdo naj bi bili osumljenci za povzročitev požara. Prst je usmerjen tudi v ljubljanskega župana. Zdi se neverjetno, pa vendar bo nekaj na tem, da naj bi bil župan objektivno odgovoren za opustitev dolžnega ravnanja pri zagotavljanju varnosti občank in občanov ter njihovega premoženja. Župan za zdaj molči, čeprav je ta katastrofa še kako povezana z njegovo funkcijo," je za Časnilk.si zapisal Andrej Tomelj.
 
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.