(IZJAVA DNEVA) Andrej Tomelj: Gorje nam, ko nastopi zadnja faza abstinenčne krize, to je delirij. Trojke so pripravljene, kocke tudi, kolesa so napumpana z zrakom in kolesarji – apokaliptični jezdeci so napumpani z levičarskimi ideologijami.

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Foto: Demokracija Foto: Demokracija

"Gorje nam, ko nastopi zadnja faza abstinenčne krize, to je delirij. Trojke so pripravljene, kocke tudi, kolesa so napumpana z zrakom in kolesarji – apokaliptični jezdeci so napumpani z levičarskimi ideologijami," je v kolumni z naslovom "Z oblastjo zasvojeni levičarji so v abstinenčni krizi" za Casnik.si zapisal Andrej Tomelj. 

 Več TUKAJ.

..................

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam.

 
nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.