Franci Feltrin: Šarec je želel z odstopom izsiliti predčasne volitve, ki bi nas pahnile v še hujšo politično nestabilnost

foto: Polona Avanzo foto: Polona Avanzo

Franci Feltrin, nekdanji poslanec, podpredsednik združenja VSO in publicist:

 

"Udeleženci »skromnega« protesta, v času napredovanja smrtonosnega virusa, nova vlada pa je nastajala daleč stran od medijskih žarometov, so s sovražnimi  govori, parolami nošenjem ter razkazovanjem simbolov nekdanje komunistične partije pokazali, da jim je za državo in narod malo mar. Vsaj upam lahko, da je ljudstvo končno spoznalo, kaj je Šarec želel z odstopom izsiliti. Želel je nove volitve, ki bi nas pahnile v politično nestabilnost. Sedaj že nekdanji predsednik vlade se je torej ukvarjal z namero, da bi si z volitvami zagotovil udobnejše pogoje za vladanje. In to se je dogajalo v času širjenja koronavirusa, ko je bil še pravi čas za najbolj nujne preventivne ukrepe."

Vir: Časnik.si

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.