dr. Stane Granda: Pandemija je v povezavi z zamenjavo vlade razkrila tudi kronično bolezen naše družbe. Prvo bomo gotovo premagali, za drugo obstaja resna nevarnost, da se ponovi povojna tragedija.

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Dr. Stane Granda (foto: Polona Avanzo) Dr. Stane Granda (foto: Polona Avanzo)

"Pandemija je v povezavi z zamenjavo vlade razkrila tudi kronično bolezen naše družbe. Prvo bomo gotovo premagali, za drugo obstaja resna nevarnost, da se ponovi povojna tragedija. Tako storilci, še bolj pa ideološki dediči je niso nikoli v resnici obsodili in obžalovali, ker krivcev zanjo ne priznavajo, ampak hočejo to naprtiti žrtvam," je za Casnik.si napisal dr. Stane Granda. 

(Več TUKAJ.)

Izbrali smo drugačen pristop, pomagajte podpreti Demokracijo.

V ozračju politične korektnosti in ekonomske negotovosti prihodki od oglasov komaj zadoščajo za ohranitev neodvisnega in svobodnega glasu revije in spletne strani Demokracije. V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Če prebirate naše članke, vas prosimo, da nas podprete z donacijo, ki bo zagotovila, da nas boste lahko še naprej spremljali in brali. TUKAJ.

Hvala Vam. 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.