fbpx

Dončićev pomočnik trenerja bo zamenjal sredino

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Stephen Silas (foto: Twitter) Stephen Silas (foto: Twitter)

Dosedanji pomočnik trenerja pri Dallas Mavericks, kjer je prvo ime slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić, ostaja v Teksasu, a bo zamenjal sredino v severnoameriški ligi NBA. Kot je poročal ameriški ESPN, bo dosedanji pomočnik trenerja Stephen Silas prevzel mesto prvega strokovnega moža pri Houston Rockets z zvezdnikom Jamesom Hardnom.

 

Dolgoletni pomočnik Ricka Carlisla pri Dallas Mavericks se je po poročanju ameriških medijev s Houstonom dogovoril za štiriletno pogodbo.

Pri raketah novice za zdaj še niso potrdili, lastnik Dallasa Mark Cuban pa je 47-letnemu Silasu že čestital za novo službo.

V Houstonu bo Silas nasledil Mika D'Antonija, ki je sredi septembra zapustil klop raket. Houston je v pravkar končani sezoni izpadel v polfinalu zahodne konference proti Los Angeles Lakers.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.