Zaradi vojaškega usposabljanja na slovenskih cestah več vojaških vozil

  • Napisal  B.S.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Slovenska vojska Slovenska vojska arhiv Demokracije

Za potrebe vojaškega usposabljanja Beli žrebec bodo od danes pa do 16. marca izvedeni premiki vojaških vozil Slovenske vojske in Oboroženih sil Združenih držav Amerike. Zato bo mogoče na cestah opaziti manjše kolone vojaških vozil, ki sicer ne bodo ovirale pretočnosti prometa, so sporočili z ministrstva za obrambo.

V soboto, 3. marca, bo nekoliko povečan promet iz smeri mejnega prehoda Karavanke do Postojne. V ponedeljek, 5., in v torek, 6. marca, iz smeri mejnega prehoda Fernetiči do Postojne, v soboto, 10. marca, iz smeri Postojne do mejnega prehoda Karavanke ter v petek, 16. marca, iz smeri Postojne do mejnega prehoda Fernetiči, poroča Sta.

Od torka, 27. februarja, do petka, 16. marca, pa bodo manjše kolone vojaških vozil v okolici Osrednjega vadišča Slovenske vojske Postojna.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.