Vabljeni na okroglo mizo Slovenskega združenja domoljubnih novinarjev: »Svoboda, ali jo še poznamo?«

Slovensko združenje domoljubnih novinarjev po novem vodi gl. in odg. urednik revije Demokracija Jože Biščak (levo). Združenje je letos maja, v Medijskem centru Andreja Slavka Uršiča, organiziralo svojo prvo okroglo mizo z naslovom "Slovenski mediji v totalitarizmu in danes". Foto: Veronika Savnik Slovensko združenje domoljubnih novinarjev po novem vodi gl. in odg. urednik revije Demokracija Jože Biščak (levo). Združenje je letos maja, v Medijskem centru Andreja Slavka Uršiča, organiziralo svojo prvo okroglo mizo z naslovom "Slovenski mediji v totalitarizmu in danes". Foto: Veronika Savnik

Slovensko združenje domoljubnih novinarjev vabi, v ponedeljek 9. decembra 2019, na okroglo mizo z naslovom »Svoboda, ali jo še poznamo?«

Okrogla miza bo potekala v ponedeljek 9. decembra 2019, v Medijskem centru Andreja Slavka Uršiča, na Štihovi ulici 7 (Župančičeva jama) v Ljubljani.

Po okrogli mizi bodo podeljena tudi priznanja za novinarske dosežke v letu 2019. Vljudno vabljeni!

P. S. Spodaj si lahko ogledate še fotogalerijo z majske okrogle mize SZDN "Slovenski mediji v totalitarizmu in danes" ter podelitev Častne plakete Andreja Slavka Uršiča za posebne novinarske dosežke v letu 2018.

Plaketo je dobila preiskovalna novinarka revije Demokracija Petra Janša.

 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.