Tragikomičnost bosanskega islamista, ki ga lovi Interpol: Zaradi škilečih oči požel ogromno smešnih komentarjev sonarodnjakov iz Bosne

  • Napisal  Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Alija Keserović (foto: Facebook) Alija Keserović (foto: Facebook)

Po opisu Interpola je tiralica za bosanskim državljanom Alijo Keserovićem razpisana zaradi organizacije teroristične skupine in povezave z ISIS. Ko so prejšnji teden objavili njegovo sliko, so se na račun njegovih oči na Facebooku usuli smešni komentarji njegovih sonarodnjakov iz Bosne.

 

Če se ne boste ob njegovi sliki zgrozili, se boste zagotovo nasmejali, tako kot so se uporabniki Facebooka, ko so se zvrstile smešne opazke, kot so “terorist z različnimi pogledi”, “enega gleda, dva se od strahu ‘pokakata'”, “niti ni povezan sam s sabo, kako je lahko z ISIS-om”, “z enim očesom žaga, z drugim pa zlaga”.

Pred dvema letoma se je sicer triindvajsetletnik pojavil v propagandnem filmu Islamske države z naslovom “Struktura kalifata”, v katerem se teroristična skupina hvali z “vojaškimi uspehi”.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.