Tanja Fajon odpušča čez noč?!? Objavljamo dokaz, kako je po objavi zgodbe na Nova24TV v manj kot 24 urah z njene strani izginil eden od asistentov!

  • Napisal  Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Foto: Blic/Instagram Foto: Blic/Instagram

Potem ko je Nova24TV v sredo ekskluzivno razkrila, v kakšnem luksuzu živi asistent Tanje Fajon Jure Tanko, danes objavljamo dokaz, kako je čez noč s spletne strani evropske poslanke SD izginil eden izmed njenih asistentov.

Potem ko so na Nova24TV ekskluzivno razkrili, da asistent Tanje Fajon v Bruslju Jure Tanko živi na veliki nogi in v visokih petkah skupaj s svojim partnerjem latino korenin Pablom Lourençom Quatro, je evropska poslanka SD očitno nemudoma odreagirala. Razkritje, kako Socialni demokrati govorijo o pravičnosti in enakosti vseh ter solidarnosti, po drugi strani pa sami živijo v nepredstavljivem luksuzu, pač ni voda na njen mlin, sploh, ker so je tudi sedaj, tik pred volitvami v Evropski parlament, polna usta praznih obljub. Smo pa danes ob obisku njene spletne strani obstali šokirani, saj je čez noč, v manj kot 24 urah, izginil eden izmed njenih asistentov. Je to naključje? Kakšna šefica je Tanja Fajon? Je našla dežurnega krivca za objavo na Nova24TV?

Članek, v katerem smo razkrili, v kakšnem luksuzu živi njen asistent Jure Tanko, preberite TUKAJ, dokaz, kako je čez noč izginil eden izmed asistentov Tanje Fajon, pa poglejte tukaj:

Printscreen asistentov Tanje Fajon, ustvarjen 17. aprila 2019 okrog 15. ure:

Vir: printscreen, 17. april 2019

Printscreen le še dveh asistentov Tanje Fajon, ustvarjen 18. aprila 2019 ob 10. uri:

J. G.

 

 

 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.