Sum korupcije na TVS: Damjanićeva ali Jankovićeva Ninamedia

  • Napisal  Peter Jančič
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Nikola Damjanić in Zoran Janković (Foto: STA) Nikola Damjanić in Zoran Janković (Foto: STA)

Značilno nihanje, ko Ninamedia za TVS izmeri krepko višje odstotke za LMŠ Marjana Šarca in SD Dejana Židana kot Mediana za POP TV, je pokazala tudi včerajšnja objava rezultatov agencije Ninamedia na javni televiziji.

A veliko bolj pretresljiva so opozorila o nenavadnih povezavah Ninamedie, ki vprašanja postavljajo generalnemu direktorju RTV Slovenija Igorju Kaduncu in celotnemu vodstvu. Mogoče je namreč, da je pri delu Nikole Damjanića za javno RTV in sklepanju poslov z Ninamedio prišlo do zlorabe zakona o RTV Slovenija, ki ima kar nekaj značilnosti politične korupcije.

Nikola Damjanić je bil zastopnik (izbran na njihov predlog v DZ) Jankovićeve Pozitivne Slovenije (PS) v programskem svetu RTVS, njegova agencija pa je tam dobila posle. Kot lastnik in direktor se je umaknil in skril, a …

Več https://spletnicasopis.eu/2019/10/21/sum-korupcije-je-ninamedia-damjaniceva-ali-jankoviceva/

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.