Starši: Štrukljevanje je »nacionalna zloraba otrok, je sindikalna šolniška pedofilija«

"Delovanje Branimirja Štruklja je nacionalna zloraba otrok, je sindikalna šolniška pedofilija" (Slika: Matic Štojs Lomovšek) "Delovanje Branimirja Štruklja je nacionalna zloraba otrok, je sindikalna šolniška pedofilija" (Slika: Matic Štojs Lomovšek)

Pred stavko več kot 40 tisoč šolnikov, ki jo organizira Sviz, ki ga vodi Branimir Štrukelj, smo dobili pismo Slavka Mežka, očeta štirih šolarjev iz Krope.

Objavljamo ga v celoti:

»Nacionalna zloraba otrok, to je sindikalna šolniška pedofilija in manipulacija s starši se nadaljuje. Starši imamo tega zadosti. Vedno bolj nam je jasno, da so naši otroci talci nekompetentnega šolništva in političnih avanturistov a la Štrukelj & co. Mediji o neposredno prizadetih - otrokih, šolarjih,  starših, družinah - ne pišete. Sveti staršev in sveti zavodov šol so slejkoprej impotentni krožki kimavcev,  ki so, v strahu za otroke, šolarje, modro tiho oziroma jih pred stavko itak nihče ničesar ne vpraša kaj šele posluša.

Mediji - vaše strani in oddaje polnijo sindikalne puhlice in parole. Staršev ne vidite, ne slišite,  ničesar ne vprašate.  Beda.

Pa v šolstvu ne gre le za plače učiteljev. Šolski sistem, učni programi in njihova realizacija so že dolgo neučinkoviti in neuporabni. Da se za vso to navlako vsako leto potroši težke milijone davkoplačevalskega denarja (s previsokimi učiteljskimi plačami vred) - o tem pa nič. Nekega dne bomo šli na ceste otroci in starši.

Starši slovenskih otrok - šolarjev - dijakov (obeh spolov)
(zanje Slavko Mežek, Kropa, oče štirih šolarjev)«

nazaj na vrh