Ste vedeli, da razvpiti protestnik s titovko v vsakdanjem življenju ponuja kapitalistične kredite?

  • Napisal  Rok Krajnc / Nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Ga poznate? Ime mu je Matjaž Fijavž. (foto: Nova24tv) Ga poznate? Ime mu je Matjaž Fijavž. (foto: Nova24tv)

Pozornost je na protestih vzbudil glasni komunist Matjaž Fijavž, ki zdaj proslavlja odstop ministra Hojsa in grozi s čistko. Protesti in zavzemanje za komunizem pa niso edina prostočasna aktivnost Fijavža, ta namreč kar prek Facebooka posreduje tudi pri sumljivih kreditih. V preteklosti so se posojila prek Facebooka ponujala po oderuških obrestnih merah ali pa na meji zakonitosti in mnogi, ki so jih v stiski najeli, so ostali brez vsega svojega premoženja!

 

Že nekaj tednov ob petkih potekajo protivladni protesti skrajnih levičarjev, ki jih med drugim odkrito podpirajo stranke LMŠ, skrajna Levica in Socialni demokrati, ki so pravna naslednica Zveze komunistov Jugoslavije.

Pozornost na protestih vzbudil glasni komunist
Dobro je znano tudi, da protestnikom demokratične vrednote niso blizu, kar je verjetno najbolj iskreno povedal protestnik, ki ni skrival svoje pripadnosti komunizmu, ideologiji, ki je po svetu pomorila že prek 100 milijonov ljudi: “Janša mora odstopiti! Komunisti ne dovolimo tega! Nikoli in nikdar! Tito, Jugoslavija, Slovenija, svoboda!”

Več si lahko preberete TUKAJ.

nazaj na vrh