Škandalozne izjave poslanke LMŠ: Zanjo so ljudje manj kot živali!

foto: STA foto: STA

Za poslanko stranke LMŠ Lidijo Divjak Mirnik so ljudje manj kot živali. Po njeno crkujejo. Jaz še za živali ne rečem tako,” je na izvajanje Divjak Mirnikove na Twitterju opozorila poslanka SDS Anja Bah Žibert.

 

Lidija Divjak Mirnik je v ponedeljek predsednika vlade Janeza Janšo v času poslanskih vprašanj spraševala o tem, kako bo vlada uredila razmere v zdravstvu, da ne bodo ljudje “crknili za plotom”, ker po njenem “ne dobijo zdravstvene oskrbe”.

Odzivi na njeno izrazoslovje in poniževanje ljudi so bili ogorčeni, znani novinar in urednik Vinko Vasle je tako, na primer, zapisal: “Od poslanke, ki na socialnem omrežju javno prodaja svoj modrček, kaj drugega ni mogoče pričakovati.

Ena izmed drugih uporabnic pa je zapisala: “Me je kar zmrazilo, ko sem poslušala to ženšče, ja le kje so jo našli??” Odzivi na izvajanja Lidije Divjak Mirnik so nasploh izredno burni, ljudje so nad njenimi vložki, besedičenjem in izrazi (pa tudi nad neznanjem) pogosto ogorčeni.

Več si preberite na portalu mojepodravje.si

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.