Rosviti Pesek je dovolj – čez svojo novinarsko kolegico Eugenijo Carl je naredila križ! Izpostavljeno

Rosvita Pesek In Eugenija Carl (foto: Nova24TV) Rosvita Pesek In Eugenija Carl (foto: Nova24TV)

“Evgenija, žal mi je. Dovolj te imam,” je novinarka in voditeljica na RTV Slovenija Rosvita Pesek odgovorila na zapis novinarske kolegice Eugenije Carl, ki je zapisala kritiko na račun informativne oddaje Odmevi na dan, ko je odstopil predsednik vlade Miro Cerar, v studiu pa so preko telefona gostili tudi prvaka opozicije Janeza Janšo – kritika žurnalizma Carlove, za katero je nekoč dejal, da je medijska prostitutka, svoje aktivistično novinarstvo pa prodaja svojim političnim šefom.

“A na Slovaškem so tudi imeli tako ponesrečene Odmeve,” se je glasil zapis Eugenije Carl na Facebooku, vendar ni minilo veliko časa, ko se je oglasila voditeljica oddaje Rosvita Pesek, ki ji je odvrnila, da je ima dovolj. “Evgenija, žal mi je. Dovolj te imam. Tvojih metod – javnih objav, tvojih kritik svojih sodelavcev in takih kritik iz fotelja, ko se ti niti sanja ne, kakšna je bila situacija. S tem se odklapljam od liste tvojih Facebook prijateljev.”

Carlove to ni posebej ganilo, zato je Peskovi zaželela uspešno delo in da bi v oddajo vabili čim več gostov, ki pozivajo k ukinitvi RTV-prispevka ali ga ne plačujejo in se tako skozi ekran delajo norca iz vseh poštenih državljanov, ki ga plačujejo. Celotno korespondenco med novinarskima sodelavkama na RTV-ju si lahko ogledate spodaj:

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.