Prioritete socialdemokratov: Namesto da bi bili v službi, za katero so bili izvoljeni, imajo poslanci SD v službenem času strankarske sestanke

  • Napisal  A. B./Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Sestankovanje SD v službenem času (vir: twitter) Sestankovanje SD v službenem času (vir: twitter)

Mislili bi si, da bodo poslanci, izvoljeni od ljudi, svoje poslanstvo jemali resno in svoje delo opravljali resno. A kaj, ko govorimo o Socialnih demokratih, ki svoje korenine vlečejo iz slovenske komunistične partije. Tako je jasno, da jim je več kot do opravljanja svojega dela, za katerega so bili izvoljeni, do strankarskega sestankovanja, ko naj bi bili v parlamentu.

Socialni demokrati so v petek v dopoldanskem službenem času na Twitterju objavili fotografije, ki jih kažejo na strankarskem sestanku. Objavljanje fotografij sestankovanj Socialnih demokratov samo po sebi ne bi bil nikakršen problem. A kaj, ko to počnejo, ko bi številni na fotografiji morali biti v državnem zboru oziroma v resorjih, kjer so jim priskrbeli službe, potem ko niso uspeli priti v DZ.

“Pred odhodom v portugalski parlament (delovno srečanje s predsednikom parlamenta, vodstvom Odbora za EU in popoldan s predsednikom portugalske vlade) še pozdrav ekipi Socialnih demokratov, ki se udeležuje kongresa Partije evropskih socialistov,” so zapisali na Twitterju.

Namesto da bi delali, sestankujejo

Na eni od fotografij lahko vidimo, kako skupaj pozirajo državni sekretar na ministrstvu za kulturo Jan Škoberne, ki mu po lanskoletnem sodelovanju z Miho Kordišem iz Levice pri skrivanju sirskega migranta Ahmada Šamija ni uspelo biti ponovno izvoljen v državni zbor, minister za kulturo Dejan Prešiček, državni sekretar na ministrstvu za šolstvo dr. Jernej Štromajer, evroposlanka Tanja Fajon in predsednik državnega zbora Dejan Židan.

Na drugi fotografiji pa v krogu sedi še večja skupina ljudi, med katerimi sta tudi sin predsednika Boruta PahorjaLuka Pečar Pahor, in članica predsedstva za mednarodno sodelovanje Mladega foruma in podpredsednica Mladih evropskih Socialistov Neva Grašič.

Očitno je nekaterim res vseeno za svoje delo, saj ima partija prednost. Namesto da bi opravljali delo, za katerega so plačani, raje v službenem času organizirajo strankarske sestanke in se pri tem še veselo nasmihajo. Kakor jim je že dolgo v parazitski naravi – ko je treba zapravljati davkoplačevalski denar, jim ni para.

Mogoče je celo bolje tako. Če socialisti ne delajo ničesar, je končna nastala škoda toliko manjša.

A. B./Nova24TV

nazaj na vrh