Požareport: Koliko je zaslužila famozna Šarčeva Nataša H.? Izpostavljeno

  • Napisal  Vir:pozareport.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Famozna N.H. in Šarec / fotomontaža Demorkacija Famozna N.H. in Šarec / fotomontaža Demorkacija

Požareport v današnji spletni izdaji razkriva »uradni seznam« vseh dosedanjih zaposlitev famozne N.H., ki je zdaj sporno zaposlena novopečena agentka Sove, in je tudi zasebno povezana s predsednikom vlade Marjanom Šarcem.

 

N.H. je prek svoje agencije Naba, posredovanje hostes in organiziranje prireditev, s. p., leta 2007 in 2008 samo prek javnega zavoda RTV Slovenija zaslužila dobrih 40 tisoč evrov (vir: Erar), poroča Požareport, ki ugotavlja še, da je pri teh proračunskih transakcijah (kaj točno naj bi TV Slovenija takrat plačevala N. H., Požareportu žal še ni uspelo preveriti) pa je zanimivo to, da se časovno – mar »naključno«? - ujemajo tudi z nastopanjem Šarca na TVS, predvsem v nedeljski popoldanski oddaji TLP (Tistega lepega popoldneva), ki se je septembra 2007 prelevila v oddajo NLP. Gre torej za "naključno" dejstvo, ki znova opozarja na informacije, da naj bi Šarec kot komik in imitator svoje honorarje služil tudi prek Nabe, in celo na domnevne davčne utaje pri teh honorarjih, izvemo na spletni POVEZAVI, kjer lahko preberemo še več dejstev o slavni N.H.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.