Policija zaposluje: Vabljeni na informativni dan na Policijsko akademijo v Tacnu

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Simbolična fotografija (foto: arhiv Demokracije) Simbolična fotografija (foto: arhiv Demokracije)

"Policija išče večje število kandidatov za policista, zato vabimo vse zainteresirane, da v jutri, 15. februarja, in v soboto, 16. februarja 2019, obiščejo naš informativni dan na Policijski akademiji v Tacnu," so zapisali v sporočilu za javnosst.

 

"Po predstavitvi poklica v predavalnici bomo obiskovalce popeljali po točkah, kjer se bodo predstavljale posamezne službe, da dobijo občutek, kdo so policisti, kaj počnejo in s kakšno opremo razpolagajo. Iščemo mlajše posameznike, ki jih veseli delo z ljudmi, ki želijo pomagati. Take, ki so telesno in psihično dobro pripravljeni, ki jim raznoliko delo po vsej Sloveniji in v različnih vremenskih pogojih ter enkrat podnevi drugič ponoči ne predstavlja ovire. Iščemo ljudi z občutkom za red in pravico, fante in dekleta, ki bodo s ponosom nosili modro uniformo," so dodali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.