Podjetje Javna razsvetljava z novim predsednikom uprave: Armanom Koritnikom Izpostavljeno

Podjetje Javna razsvetljava z novim predsednikom uprave: Armanom Koritnikom

Podjetje Javna razsvetljava ima novega predsednika uprave. Nadzorniki družbe so na ta položaj imenovali Armana Koritnika, 50-letnega magistra pravnih znanosti.

Koritnik je v Javno razsvetljavo prišel po nekaj več kot triletnem obdobju vodenja podjetja Teš, pred tem pa je bil zaposlen v družbi Omnikom in Actual I.T., kjer je opravljal vrsto odgovornih funkcij v Sloveniji in v regiji.
Od marca 2010 do prevzema položaja direktorja Teša je bil predsednik uprave Skupine Actual.

Koritnik je največji del poslovne poti deloval na področjih prestrukturiranja in finančne sanacije podjetij, optimizacije poslovanja in poslovnih procesov, reorganizacije in uvajanje informatizacije v poslovanje, priprave strateških razvojnih načrtov, upravljanja človeških virov in razvijanja poslovnih modelov za tuje trge.

Ob prevzemu dolžnosti je bil novi predsednik uprave družbe Javne razsvetljave optimističen:

»Veseli me, da prevzemam družbo v času, ko je čutiti močen razvojni zagon, zaznamovan z odpiranjem novih trgov v regiji in Sloveniji. Kot veste, smo pred kratkim sklenili zelo pomemben posel v Črni gori. Nadaljnja širitev poslovanja, ob izjemni skrbi in občutljivosti za obstoječe kupce in partnerje, bo tudi v bodoče ključnega pomena v naši poslovni filozofiji. Posebej bi se rad zahvalil mojemu predhodniku Igorju Hržiću in celotnemu vodstva podjetja, ki so v preteklih mesecih začrtali usmeritve za nadaljnji razvoj družbe«, je dejal Arman Koritnik.

Novi predsednik uprave je tudi član Združenja Manager in član zbornice davčnih svetovalcev.

Družba Javna razsvetljava je od konca leta 2016 v večinski lasti kitajskega sklada China-CEE Fund, ki v celoti podpira novo razvojno strategijo družbe.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.