Nova skupna točka Marjana Šarca in Tanje Fajon: Ajda! Izpostavljeno

  • Napisal  vir: skandal24.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Ajda Žižek - nekdanja asistentka evropske poslanke Tanje Fajon v evropskem parlamentu in nova uslužbenka Šarčevega kabineta. (Foto: FB) Ajda Žižek - nekdanja asistentka evropske poslanke Tanje Fajon v evropskem parlamentu in nova uslužbenka Šarčevega kabineta. (Foto: FB)

V kabinetu predsednika vlade Marjana Šarca se je 14. januarja zaposlila Ajda Žižek. V kabinetu pojasnjujejo: “Gospa Ajda Žižek je zaposlena na projektni skupini za koordinacijo priprav in izvedbo predsedovanja Slovenije Svetu EU.

 

A je zgodba veliko manj suhoparna, kot so zapisali v kabinetu. Ajda Žižek prihaja iz stranke SD, ki jo trenutno pretresa afera Prešiček, ki je predsednik SD Dejan Židan ni zmogel rešiti sam, ampak je rešitev preložil na Šarca.

Žižkova je na jesenskih lokalnih volitvah kandidirala na listi Šarčeve koalicijske partnerice, stranke SD, in sicer v Ljubljani. Na seznamu Državne volilne komisije jo najdete pod številko 38.

Kar ni edina zanimivost, povezana z novo Šarčevo sodelavko. Ajda Žižek je na spletni strani evropske poslanke SD Tanje Fajon še vedno napisana kot asistentka. V dokaz vam ponujamo svež posnetek poslankine strani. Posnetek je nastal deset dni po tem, ko naj bi po besedah iz Šarčevega kabineta Žižkova že hodila v službo k predsedniku vlade.

To pa še ni vse, Žižkova je očitno nadvse podjetna punca, ki je šla k Šarcu delat tudi biznis. Več kmalu …

Škandal24

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.