Logarjevo kandidaturo za župana Ljubljane je javno podprla tudi Lista Bojana Požarja

  • Napisal  vir: nova24tv.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: fb foto: fb

“Lista novinarja Bojana Požarja podpira kandidaturo poslanca in ljubljanskega mestnega svetnika Anžeta Logarja za novega župana Mestna občina Ljubljana. Logarja podpiramo zato, ker nas je prepričal z dosedanjim delom, njegovim programom in vizijo Ljubljane, predvsem pa zato, ker slovenska prestolnica potrebuje dostojnega župana,” so preko socialnih omrežij sporočili v Listi Bojana Požarja.

Županski kandidat dr. Anže Logar dobiva vse širšo podporo pri naskakovanju županskega stolčka občine Ljubljana. Ob podpori desno-sredinskih strank SDS, NSi in SLS, ga z današnjim dnem podpira tudi stranka iz liberalnega – sredinskega političnega prostora.

Ker Ljubljana potrebuje dostojnega župana

V Listi znanega novinarja Bojana Požarja so danes preko socialnih omrežij sporočili, da Ljubljana potrebuje dostojnega župana, zato podpirajo kandidaturo poslanca in ljubljanskega mestnega svetnika Anžeta Logarja za novega župana Mestna občina Ljubljana. “Logarja podpiramo zato, ker nas je prepričal z dosedanjim delom, njegovim programom in vizijo Ljubljane, predvsem pa zato, ker slovenska prestolnica potrebuje dostojnega župana,” sporočajo v stranki in mu želijo uspešno in prijetno volilno kampanjo ter izvolitev na župansko funkcijo.

Pričakuje se soočenje programov

Logar je v ponedeljek skupaj s kandidati SDS za mestni svet vložil kandidaturo za župana in svetnike Mestne občine Ljubljana. Ob tem je izrazil pričakovanje, da bo kampanja temeljila na soočenju programov, saj je po njegovih besedah čas, da se pogleda tudi pomanjkljivosti, ki so se v Ljubljani nabrale v zadnjih 12 letih. “Mislim, da je ravno predstavitev različnih programov tisto, kar Ljubljančani potrebujejo, da se bodo na koncu lahko odločili za pravo izbiro,” je v izjavi za medije pred vložitvijo kandidature poudaril Logar in aktualnega župana Zorana Jankovića izzval, naj podpre njegov volilni program, da ga bodo skupaj izvajali, saj je znano, da se je Janković podal na volitve kar brez programa.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.