Kučanov prijatelj tajkun Petrič očitno ni sposoben upravljanja in financiranja Dela

  • Napisal  Nova24TV.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Delo Delo arhiv Demokracije

V poplavi informacij se velikokrat prezre pomembne informacije, ki odsevajo realno stanje v družbi. Naslednji zapis je nedvomno takšen. Govora je o zapisu direktorice Časopisno-založniške hiše Delo, d. o. o. – Nataše Luše, ki je z zapisom o padcu naklad časopisov in bizarnim predlogom, da bi slovenski davkoplačevalci sofinancirali plače novinarjev Dela, jasno nakazala, da tajkun Stojan Petrič očitno nikakor ni sposoben upravljati in financirati tega podjetja.

Gre za zapis z dne 19. oktobra na 5. strani časopisa Delo, v katerem Nataša Luša izpostavlja že sicer znano dejstvo, da naklada in branost slovenskih časopisov vztrajno padata, in to hitreje, kot velja za časopise na Zahodu. Glede na to, da je videti, da je časopisna branža v procesu izumiranja, ta poziva vlado Marjana Šarca, da naj ta naredi vse, kar je v njeni moči, da Delu pomaga.

 

Celoten članek lahko preberete tu.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.