Kot kaže, bo moral generalni direktor RTVS Igor Kadunc za slabo poslovanje javnega zavoda dajati odgovor - podpisi so zbrani, vložen je predlog za njegovo razrešitev

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: STA foto: STA

Po naših zanesljivih informacijah je programski svet Javnega zavoda RTV Slovenija zbral zadostno število podpisov in vložil predlog za razrešitev generalnega direktorja Igorja Kadunca.

 

Po naših informacijah je za pobudo za menjavo generalnega direktorja RTV Slovenija potrebnih 10 glasov, podpisniki pa so jih danes na vložišče javnega zavoda odnesli 13.

Glasovanje bo 26.oktobra.

Za menjavo Kadunca je sicer potrebnih petnajst glasov programskih svetnikov, naši viri blizu RTV Slovenija pa so prepričani, da bo menjava uspešna, saj ima Kadunc veliko nasprotnikov zaradi neodgovornega finančnega vodenja in neodgovornega odnosa do koronavirusa, o čemer smo poročali.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.