Je delal samomor? Moški vdrl na krokodiljo farmo in nato zaplaval s krokodili

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Srečanje s krokodili je človek preživel, a je imel veliko sreče, saj bi ga plazilci lahko z lahkoto pohrustali. (foto: Wilfried Berns / Wikipedia) Srečanje s krokodili je človek preživel, a je imel veliko sreče, saj bi ga plazilci lahko z lahkoto pohrustali. (foto: Wilfried Berns / Wikipedia)

Moški na Floridi je preplezal več ograj, se slekel do spodnjega perila in se namočil v bazenu s krokodili, je razvidno iz posnetkov nadzornih kamer, ki so v torek zaokrožili po ameriških medijih. Na njih je vidno tudi, kako so krokodili nočnega kopalca napadli in poškodovali, ta je nato brez oblek zbežal stran.

 

Zaposleni na krokodilji farmi so zjutraj poleg bazena odkrili moško obleko in krvave sledi. Ko so obvestili policijo, se je izkazalo, da je bil moški že v pridržanju. Policisti so namreč sredi noči pridržali poškodovanega s krvjo umazanega moškega, ki se je naokrog sprehajal v spodnjicah.

Zaradi poškodbe leve noge in desnega stopala so ga prepeljali na oskrbo v bolnišnico. Pričakujejo, da si bo hitro opomogel.

Trije krokodili, ki nad družbo v svojem bazenu niso bili navdušeni, so po informaciji lastnikov farme v dobrem stanju. Še vedno pa ni jasno, zakaj se je moški odločil za nenavadno nočno kopanje v družbi hladnokrvnežev.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.