(FOTO) Levičarski vandali udarili z grafiti v središču Maribora

  • Napisal  e-maribor.si
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: e-maribor.si foto: e-maribor.si

Levičarski vandali, ki so po Mariboru znani, da pišejo po stenah, še iz časa protestov proti Kanglerju, so ponovno udarili. Iznakazili so nove klopi na Glavnem trgu in nanje napisali “Hitler 1933” in “Janša 2020”. Enak napis je mogoče opaziti na robu Trga svobode.

 

Po tem, ko so grafitarji pred kratkim z napisi “Go veg” popisali povsem nove klopi na Glavnem trgu, je Mestna občina Maribor te hitro očistila. Vendar niso dolgo ostale brez grafitov.

Levičarski vandali, ki so po Mariboru znani da pišejo po stenah, še iz časa protestov proti Francu Kanglerju, so ponovno udarili. Ponovno na nove klopi na Glavnem trgu. Pogled mimoidočih na Glavnem trgu je tako zmoti napis “Hitler 1933″ in “Janša 2020.” Enak napis je mogoče opaziti tudi na robu Trga svobode, kjer sicer ob petkih nekateri levičarski brezdelneži in lenuhi kolesarijo.

Več si lahko preberete in fotografije ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.