Domoljubi odločno napovedujejo: "Če bo marakeška deklaracija podpisana s strani Slovenije, bomo blokirali Ljubljano do padca vlade in preklica podpisa"

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Facebook foto: Facebook

Dan po domnevnem podpisu marakeške deklaracije 12. decembra se očitno v Sloveniji obeta razburljivo dogajanje.

 

Na Facebooku se je namreč pojavil zapis, da “enoten slovenski narod sporoča: ‘Če bo marakeška deklaracija podpisana s strani Slovenije, bomo dan po tem blokirali Ljubljano do padca vlade in preklica podpisa’.”

“Če bo nelegitimna in nelegalna Vlada, ki jo je izvolilo zgolj 4,91% volivk in volivcev, v Marakešu 10. ali 11. 12. 2018, kamor jo ljudstvo ne pošilja, podpisala narodovo obsodbo za uničenje slovenskega naroda, bomo prisiljeni oditi na ulice in trge z zahtevo po takojšnjem odstopu in preklicu podpisa,” so še zapisali organizatorji.

O tem, koliko migrantov vsak dan vdre v Slovenijo in koliko jih pri nedovoljenem prehodu državne meje ujamejo slovenski policisti, poročamo tako rekoč vsak dan. O tem, koliko ilegalcev so policisti prijeli samo od torka, 27.11., do srede, 28.11., preberite TUKAJ

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.