Do konca krize zaradi virusa COVID-19 bomo izdajali tudi E-Demokracijo - NAROČI ZDAJ!

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
(Montaža: Matic Štojs Lomovšek) (Montaža: Matic Štojs Lomovšek)

Ker je nova spletna stran Demokracije še v izdelavi (takrat bo mogoč tudi nakup elektronskega izvoda revije), smo se na pobudo mnogih e-naročnikov odločili za podaljšanje začasne rešitve do konca julija – e-mail Demokracijo.

oglas edemokracija julij

Nakup je preprostV naši spletni knjigarni www.vseknjige.si vas čaka naročilnica na elektronsko Demokracijo http://vseknjige.si/revije/elektronska-verzija-narocnina-demokracija/.  Izpolnite, prosimo, vse zahtevane podatke, izberite način plačila (Pay pal ali predračun) in oddajte naročilo. Kolikor ste se odločili za plačilo s predračunom, boste na koncu postopka oddaje naročila prejeli podatke za plačilo. Po plačilu naročnine boste vsak teden v noči na četrtek na svoj elektronski naslov dobili izvod revije Demokracija.

Julija boste prejeli štiri številke revije. Revijo boste v elektronski obliki prejeli na svoj elektronski naslov takoj, ko bomo v uredništvo prejeli vaše plačilo. Cena je 11 evrov. Zato pohitite in se naročite ZDAJ!

Z naročilom e-mail Demokracije boste v teh nepredvidljivih časih pomagali tudi nam.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.