Znana igralka priznala: »Diagnosticirali so mi neozdravljivo bolezen. Padam, stvari mi padajo iz rok, postala sem invalid!«

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Wikipedia foto: Wikipedia

Ameriška igralka Selma Blair je v svoji objavi na Instagramu razkrila, da so ji diagnosticirali multiplo sklerozo.

 

46-letni zvezdnici so bolezen diagnosticirali v avgustu, vendar so se simptomi pojavljali že nekaj let. “Jaz sem invalid. Včasih padem. Stvari padajo iz moje roke,” je Selma zapisala na družbenem omrežju.

Multipla skleroza je neozdravljiva bolezen, ki prizadene možgane in hrbtenjačo ter povzroča težave z vidom, ravnotežjem in nadzorom mišic. 24sata dodaja, da so ženske trikrat pogosteje tarča te bolezni kot pa moški, pogosto pa se pojavi že pri mladih ljudeh, starih med 20 in 30 let. Vzrok za to bolezen je še vedno neznan.

Selma pa je še razkrila, da ji je pri prvem soočenju z boleznijo pomagala koreografinja Allisa Swanson, ki jo je tudi spodbudila, da javno spregovori o svoji bolezni. Tako je na Instagramu še zapisala, da upa, da bodo njene besede dale upanje tudi ostalim, ki se borijo s to zahrbtno boleznijo.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.