Zdravnik Igor Muževič, ki je enkrat že zabil Marjana Šarca, tokrat sporoča tudi Levici: »Sram vas je lahko!« Izpostavljeno

vir: twitter vir: twitter

Kot je znano, je državni zbor zavrnil aktivacijo 37a. Člena zakona o obrambi, ki predvideva širitev pooblastil Slovenski vojski. Za takšno potezo je namreč potrebna dvotretinjska večina, ki pa ni bila dosežena.

 

Najbolj vneto je temu nasprotovala Levica, ki je v zadnjih dneh na družbenih omrežjih celo objavljala sporočila, kot je denimo naslednje: »Vojaki in vojakinje bi lahko pomagali v domovih za starejše, ki jih je direktor bolnišnice Golnik že razglasil za “bojišče, kjer se trenutno bije bitka s koronavirusom v Sloveniji”. Smo sredi epidemije, ne invazije.« Na to sporočilo pa se je odzval zdravnik Igor Muževič in jim odgovoril: »Kot zdravnik v DSO, kjer se s sodelavkami in sodelavci res, ampak res trudimo, vam sporočam - sram vas je lahko.«

Igor Muževič, ki sicer med drugim deluje v domu starejših občanov v Kamniku in glavni predstavnik sindikata družinskih zdravnikov Praktik.um, je sicer nedavno na podoben način odgovoril tudi bivšemu premierju Marjanu Šarcu. Več o tem TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.