(VIDEO) Poglejte to neokusno “strašenje” in afnanje Finančne uprave za “praznik noč čarovnic”! Izpostavljeno

  • Napisal  Luka Perš / Nova24tv
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
(VIDEO) Poglejte to neokusno “strašenje” in afnanje Finančne uprave za “praznik noč čarovnic”!

“FURS-ovčki vam želimo lepe praznike. Bodite pridni in izpolnjujte svoje davčne obveznosti, ali pa…. … pridemo na dom”, v videoposnetku na Twitterju za “marketinški praznik noč čarovnic” sporočajo zaposleni na Finančni upravi Republike Slovenije. Neokusna šala, predvsem zaradi dveh razlogov: Ker noč čarovnic ni praznik, niti ni slovenski običaj. V Sloveniji in drugod po krščanski Evropi 1. novembra obhajamo praznik Vsi sveti v spomin na naše bližnje pokojnike.

 

Zaposleni na Finančni upravi Republike Slovenije so poskusili s predpraznično šalo “prestrašiti” davčne neplačnike z objavo Twitter posnetka, v slogu ameriškega “Halloweena”. “FURS-ovčki vam želimo lepe praznike. Bodite pridni in izpolnjujte svoje davčne obveznosti, ali pa … pridemo na dom”, sporočajo.

Neokusna šala, ker noč čarovnic ni praznik, niti ni slovenski običaj. V Sloveniji in drugod po krščanski Evropi 1. novembra obhajamo praznik Vsi sveti v spomin na zveličane člane Cerkve v nebesih. 31. oktobra pa je dan reformacije.

Več si lahko preberete in video ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.