(VIDEO + FOTO) Britanska kraljeva družina v šoku: v javnost prišle fotografije Meghan Markle »zgoraj brez«

(Slika: PrintScreen/Fappening) (Slika: PrintScreen/Fappening)

»Te fotografije so bile posneto nedavno, Meghan jih je najbrž poslala Harryju. Kraljica in člani cele družine bodo osramoženi,« je dejal vir blizu kraljevemu dvoru in dodal, da je princ Harry napovedal vojno hekerjem, piše Večernji list.

Britansko kraljevo družino pretresa nov škandal. Na spletu so se pojavile fotografije Meghan »zgoraj brez«, objavil pa jih je portal Celeb Jihad, ki je povezan z Islamsko državo, poroča portal The Fappening, ki je prenesel celo serijo fotografij.

Varnostni organi so že sporočili, da spletna stran Jihad Celeb ni povezana z Islamsko državo in da gre za satirično spletno stran, ki objavlja tudi prirejene in ponarejene fotografije. Sprva so tudi z britanskega dvora sporočili, da gre za ponaredke, vendar je portal objavil posnetke, ki so se izkazali za resnične.

Meghan je fotografirana na plaži in v hoteli, fotografije so bile najbrž na nedavnem druženju Meghan s prijateljicami.

(Slika: PrintScreen/Fappening)

 

Meghan Markle in princ Harry se bosta sicer poročila 19. maja.

Vse fotografije in video si lahko ogledate TUKAJ.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.