V britanski kraljevi družini praznujejo - vojvodinja Kate praznuje 37. rojstni dan

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
foto: Wikipedia foto: Wikipedia

Vojvodinja cambriška Kate danes praznuje 37. rojstni dan. Soproga princa Williama bo ta dan preživela s svojimi najbližjimi, so sporočili iz Kensingtonske palače.

 

Britanski prestolonaslednik William, ki bo 37 let dopolnil šele junija, ima kljub rojstnemu dnevu soproge na programu srečanje s piloti in reševalci londonske helikopterske reševalne službe. Ta služba, za katero je v preteklosti delal tudi princ, obeležuje 30. obletnico delovanja, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Kate in William, ki sta se poročila leta 2011, imata tri otroke, in sicer petletnega Georgea, triletno Charlotte ter Louisa, ki bo aprila dopolnil eno leto. Kate je sicer kot članica britanske kraljeve družine pokroviteljica 17 organizacij, zavzema pa se predvsem za otroke.

Britanski mediji so v zadnjem času poročali, da se Williamova žena ne razume najbolje s soprogo princa Harryja Meghan. Vendar pa sta bili na poti k božični maši videti sproščeni.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.