Ste slišali, kateri znani film je doživel predelavo in se bo decembra znašel v kinodvoranah?

  • Napisal  STA, G. B.
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Režiral ga bo Francis Ford Coppola. (foto: Gerald Geronimo / Flickr / Wikipedia) Režiral ga bo Francis Ford Coppola. (foto: Gerald Geronimo / Flickr / Wikipedia)

Pri Paramountu so napovedali, da decembra v kina prihaja nova različica tretjega dela mafijske filmske trilogije Boter v režiji Francisa Forda Coppole. Novi film z naslovom The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone se drugače začne in konča, režiser pa je v zgodbi, nastali po romanu Maria Puza, poskrbel še za nekaj presenečenj.

 

 

Coppola je ob najavi nove različice filma Boter 3, ki je sicer nastal leta 1990, dejal, da se z njo poklanja Mariu Puzu in svojemu najljubšemu delu trilogije. Kot navaja nemška tiskovna agencija dpa, so s sprejetimi spremembami ter z restavracijo slike in zvoka poskrbeli za primernejši sklep zgodbe, ki jo uvajata filma Boter (1972) in Boter 2 (1974).

Prva dva dela trilogije sta doslej veljala za kultni klasiki vseh časov, tretji pa ni bil tako zelo cenjen. Nova različica Botra 3 bo po decembrskem prikazovanju v kinih izšla tudi na digitalnih nosilcih in DVD-ju, še piše dpa.

Filmska trilogija Boter prikazuje razvoj Michaela Corleoneja, ki ga igra Al Pacino, in sicer od stranskega lika do ključnega akterja v mafijski družini. Nasledi svojega očeta Don Vita, ki ga je odigral sloviti Marlon Brando.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.