Starši pozor: bivši Zaresovec Nikolovski bi bogatel na račun poneumljanja otrok z igro »Postani partizan«!

Nekdanji podpredsednik Zaresa in raper Darko Nikolovski ima sprevržen načrt, kako ideološko indoktrinirati otroke. Foto: Facebook Nekdanji podpredsednik Zaresa in raper Darko Nikolovski ima sprevržen načrt, kako ideološko indoktrinirati otroke. Foto: Facebook

Nekdanji podpredsednik Zaresa in raper Nikolovski ima sprevržen načrt, kako ideološko indoktrinirati otroke. Omislil si je kar namizno igro Postani partizan!, pri kateri so sodelovale številne agencije, financirane s strani davkoplačevalcev, promocijo pa ji že delajo nekateri znani levičarji. Pri vsem tem se lahko upravičeno bojimo, ali bodo otroci prisiljeni to igro igrati tudi v prisilnih državnih šolah!

Raper Darko Nikolovski, ki se je javnosti vtisnil v spomin kot podpredsednik propadle stranke Zares Gregorja Golobiča, v teh dneh spet dviga prah. Ima namreč sprevržene načrte za ideološko indoktrinacijo otrok z namizno igro “Postani partizan!”, v njej pa je zbral – očitno dolgoletne – ideje o tem, kako prepričati otroke v izkrivljeno črno-belo različico zgodovine, s kakršno nas režim posiljuje že vse od leta 1945. O medvojnih umorih in povojnih umorih z več tisoč mrtvimi niti besede. Niti krvava revolucija, ki je bila edini namen partizanov pod vodstvom komunistov, ter beda, v kakršni smo živeli po letu 1945, nista omenjeni. Za kup kartona, s katerim si namerava napolniti žepe, bo v predprodaji zaračunal 34,90 evra, v prosti prodaji pa bo ceno dvignil kar na 39,90 evra, v kar ni vključena niti poštnina.

Celoten članek preberite tukaj!

nazaj na vrh