"Spala sem s štirimi nogometaši"

  • Napisal  Škandal24
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Belén Roci (foto: Škandal24) Belén Roci (foto: Škandal24)

Ulala, to pa so pikantnosti!

Španski mediji so se razpisali o Belén Roci, starleti, ki je vse prej kot sramežljiva in zaprta vase, javno pa se tudi rada pohvali o dosežkih svojega spolnega življenja. Sedaj je razkrila, kako zelo je ponosna, ker so se z njo v avanturo spustili kar štirje nogometaši, ki si gradijo uspešno kariero prav v Španiji. Čeprav ni razkrila njihovih imen in priimkov, pa je podrobno opisala svoje bogato spolno življenje.

 

Foto: Instagram

“Obožujem nogometaše. Spala sem z enim igralcem iz Seville, enim iz Betisa, enim iz Reala in enim iz Barcelone. So lepi, mladi in imajo denar za potovanja … Kako jih ne bi ljubila?” se sprašuje. Ob tem pa je še razkrila, kaj je ugotovila: vsi nogometaši so veliki narcisoidi, ki se med seksom z največjim veseljem gledajo v ogledalo. “Raje imam malo bolj grob seks, ko me malo udarjajo, pa jaz njih, me zagrabijo za lase, ampak nežno, ne pregrobo. Pravzaprav ljubim moške, ki so v javnosti gospodje, v postelji pa sado-mazo živali,” razkriva hrvaški portal Večernji. S tem je nemudoma sprožila ugibanja, kakšni so bili nogometaši z njo v postelji …

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.