Priljubljeni slovenski igralec Tadej Pišek, ki je znan tudi kot Rok Slak v Reki ljubezni, potrdil, da bo očka Izpostavljeno

Igralec Tadej Pišek s svojo Viljo Lukan poleti na morju. Foto: Instagram Igralec Tadej Pišek s svojo Viljo Lukan poleti na morju. Foto: Instagram

Že pred časom se je šušljalo, da naj bi bila priljubljeni igralec Tadej Pišek in njegova srčna izbranka Vilja v sladkem pričakovanju. Po nekaj tednih molka pa je Tadej za Slovenske novice potrdil, da bosta zibala, poročajo Slovenske novice.

 

Tadej Pišek (rojen leta 1988) je priljubljen slovenski gledališki igralec, ki je najbolj znan po vlogi Roka Slaka v slovenski televizijski limonadnici Reka ljubezni. Je gledališki igralec in v seriji Usodno vino igra Aleksa, prijatelja Erika Habijana, ki ga igra Domen Valič. Prijatelj je s soigralko Laro Komar.

»Ja, res je, govorice se tokrat ne motijo, res je, da se bo najina družina kmalu povečala. Zaenkrat še ne veva, ali se nama bo pridružil sin ali hči, sva pa seveda zelo vesela,« je za Slovenske novice povedal Tadej.

Ob tem je dodal, da ni človek, ki bi tovrstne novice objavljal na raznih družabnih omrežjih, jih nasploh obešal na veliki zvon ali si želel velike medijske pozornosti.

Njegova srčna izbranka, naj bi otroka rodila spomladi.

 

 

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.