Otvoritveni večer drve-in kina Bežigrad

Otvoritveni večer drve-in kina Bežigrad

Sinoči je na parkirišču Centra Vič ponovno le zaživel DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD. Težko pričakovano tretjo sezono avto kina v organizaciji Kina Bežigrad je otvorila s šestimi oskarjemi nagrajena glasbena drama Dežela La La.

Pesem in ples, ki sta vodila ljubezensko zgodbo med jazzovskim pianistom in nadobudno igralko, sta romantičnemu doživetju DRIVE-IN KINA BEŽIGRAD dodala piko na i. Obiskovalci pa sinoči niso uživali le v filmu, ampak so se predali tudi burgerjem, krompirčku, pokovki in ostalem, naročilo pa so lahko oddali kar iz udobja svojega avtomobila. Kulinarične dobrote so jim dostavila atraktivna dekleta v kotalkah, ki so tekom večera požela ogromno občudovanja. V DRIVE-IN KINO BEŽIGRAD se boste lahko zapeljali vse do konca junija, zaradi velikega povpraševanja pa Kino Bežigrad poziva, da si obiskovalci vstopnice predhodno zagotovijo na njihovi spletni strani www.kino-bezigrad.si.

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.