Melania Trump je razkrila svojo ljubezen do naroda tudi s svojo izbiro obleke Izpostavljeno

  • Napisal  Nova24TV
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Melania Trump je razkrila svojo ljubezen do naroda tudi s svojo izbiro obleke. Melania Trump je razkrila svojo ljubezen do naroda tudi s svojo izbiro obleke.

Na razkošnem pikniku v čast ameriškim pripadnikom oboroženih sil Združenih držav Amerike je Melania Trump 4. julija v Beli hiši blestela v svoji lepoti in vse oči so bile zazrte vanjo.

Oblečena je bila v praznično kombinacijo modre, rdeče in bele barve, predstavila je večerno obleko modnega oblikovalca Ralpha Laurena. Elegantni modro-beli obleki je dodala širok usnjen pas modnega oblikovalca Alexandra McQueena, ki ga je okrasila z rdečo pentljo Christiana Louboutina. Obleka znanega oblikovalca je vredna 2400 evrov, medtem ko je eleganten rdeč pas vreden skoraj 500 evrov, poroča Breitbart. Nič bolje ne opiše dogodka “dan neodvisnosti” kot patriotski detajl, ki se izraža v modi Melanie Trump!

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.