Koncert Eda Sheerana v Celovcu razprodan v pičlih treh minutah

  • Napisal  Demokracija
  • Comments:DISQUS_COMMENTS
Ed Sheeran (foto: Pixabay) Ed Sheeran (foto: Pixabay)

Koncert britanskega pop glasbenika Eda Sheerana v Celovcu prihodnje poletje je bil danes dopoldne razprodan v vsega treh minutah, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. Zvezdnik je že potolažil zlasti svoje oboževalke - morda pa tudi oboževalce, da bo dan zatem pripravil še en koncert.

 

Znani rdečelasi bard bo na celovškem stadionu nastopil 28. junija 2019. Danes se je začela predprodaja vstopnic - in se po treh minutah tudi zaključila.

Organizatorji so po hitri razprodaji koncerta nato sporočili, da se je Sheeran odločil, da bo dan kasneje na stadionu zapel še enkrat. Predprodaja vstopnic za ta koncert se je potem odprla danes popoldne in kot poroča APA, so vstopnice še na voljo.

Organizatorji sicer skušajo omejiti preprodajo vstopnic na črnem trgu tudi s personalizacijo vstopnic, na katerih bosta morala biti izpisana ime in priimek kupca. Poleg tega je bilo prek spleta na en uporabniški račun mogoče kupiti le štiri vstopnice.

Kljub temu so se na internetu že pojavile ponudbe za preprodajo vstopnic za koncert 28. junija. Cene dosegajo tudi do 300 evrov za posamezno vstopnico, še navaja APA.

nazaj na vrh