Čudaško: Tanja Ribič še pred nekaj meseci trepetala za mamo, ki je takrat zbolela za covid19, sedaj pa nasprotuje maskam Izpostavljeno

Tanja Ribič v seriji Naša mala klinika (foto: posnetek zaslona) Tanja Ribič v seriji Naša mala klinika (foto: posnetek zaslona)

Naval raznih influenserjev iz sveta popkulture v kampanji proti nošenju mask postaja vse hujši. Čeprav okužbe skokovito naraščajo in so znova na udaru domovi za starejše, ne odnehajo.

 

Marku Potrču, pevcu Wernerju Brozoviću in še nekaterim zvezdnikom iz sveta popkulture se je že pred časom pridružila tudi igralka Tanja Ribič. Slednja je celo objavila video s potovanja in se hvalila, da je bila edina na letalu brez maske.

No, precej čudaško, če pomislimo, v kakšnem stanju je bila Ribičeva še kakšna dva meseca nazaj. Takrat so namreč mediji poročali, da se je s covid19 okužila tudi njena mama Jožica, ki stanuje v domu za starejše občane v občini Šmarje pri Jelšah. Kot poročajo, je trepetala za njeno življenje. Mama je sicer virus prebolela.

Sedaj se lahko vprašamo, ali bo Ribičeva tudi svojo mamo v domu za starejše obiskovala brez maske...

nazaj na vrh
Piškotki

Piškotke uporabljamo za prilagoditev vsebin in oglasov, za zagotavljanje funkcij družbenih medijev in za analizo našega prometa. Poleg tega analiziramo informacije o vaši uporabi našega spletnega mesta in s tem zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo.